Obavijesti Video Pretražite Navigacija
King and Queen of the beach

Poreč ponovno postaje središte najisklesanijih tijela hrvatskih plaža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbor najisklesanijih ženskih i muških tijela održat će se i ove godine u Poreču...

16. kolovoza će se drugu godinu za redom u porečkom Saint and Sinner beach baru održati međunarodno natjecanje King and Queen of the Beach - izbor najljepšeg muškog i ženskog tijela plaže.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Poreču - 2 Snažan vjetar i kiša FOTO/VIDEO Pogledajte timelapse nevremena koje je poharalo Poreč: "Sve je došlo u sekundi, počeli smo panično trčati prema autu" Najprestižnije vinsko natjecanje u Istri - 4 Svjetska atrakcija Poreč domaćin prestižnog natjecanja: "Boja, aroma i okus - tri su komponente koje se moraju savršeno spakirati u jednu čašu"

Radi se o eventu kojem je cilj svima zainteresirana, kako natjecateljima, tako i gledateljima, vrhunac hrvatske natjecateljske sezone u kategoriji men's physique i bikini fitness te približiti i upoznati prisutne s čarima bodybuildinga.

Pogledajte što sve može bodybuilderica bez ruku

Ukupni fond nagrada je dosad najveći u Hrvatskoj čime se natjecanje 'King and Queen of the beach' našao na najboljem putu da se isprofilira u najveće regionalno događanje ove vrste.

Cijeli event održat će se na samoj plaži Saint and Sinner u porečkoj Zelenoj Laguni po uzoru na slična natjecanja u SAD-u.

Natjecanje će biti organizirano po pravilima HBBS-a, a pod sponzorstvom Optiplaze, Auto Opel Will, Slimmiesa, LIV d.o.o. te Tequila Beach Bara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene