Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svršio iza rešetaka

Policajci satima odgađali uhićenje jer se osumnjičeni seksao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ono što je trebala biti manje-više jednostavna akcija, pretvorilo se u operaciju koja je trajala više od šest sati.

Ryan Patrick Bautista (34) i Leanne Hunn (30), oboje iz Jacksonvillea, uhićeni su nakon čak šest i pol sati nadmudrivanja s policijom, a jedan od razloga zašto je operacija toliko trajala zvuči gotovo nevjerojatno - par se odbijao predati dok se dobro ne poseksa.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke

Akcija je započela u srijedu oko 21:30 nakon što je netko policiji dojavio gdje se Bautista nalazi, no čovjek za kojim je izdano nekoliko tjeralica je uporno odbijao otvoriti vrata kamp prikolice u kojoj je lociran.

BIO JE NAJTRAŽENIJI Nakon 24 godine uhvaćen zbog zločina od kojeg se ledi krv u žilama

Policija je tada razbojnika pokušala nagovoriti preko telefona da izađe i mirno se preda, međutim s druge strane slušalice se javila Hunn koja je obećala šerifu da će učiniti što se od njega traži, ali uz malu odgodu: "Moramo se još jedanput, posljednji put dobro poseksati", kazala je Hunn.

Zbunjeni su policajci odlučili pričekati da par to doista i obavi, ali kada su shvatili da tome nema kraja, oko četiri sata ujutro su pozvali specijalce.

Momci iz posebne postrojbe su potom provalili u kamp prikolicu u kojoj su ujedno našli i Michaela Fortea, Bautistinog suučesnika prilikom oružane provale, a lokalni mediji javljaju da je uhićenje prošlo bez uporabe sile (Hunn je završila s lisičinama na rukama zbog opiranja provedbi zakona, op.a.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene