Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametnjaković

Pokušao razmijeniti 'novčanicu' od milijun dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Afrikanac uhićen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima jer je pokušao razmijeniti lažnu novčanicu od milijun američkih dolara, priopćila je mjesna policija.

Komad papira koji izgleda kao dolarska novčanica i na kojoj je ispisan iznos od milijun dolara koristi se kao suvenir u jednom američkom milijunaškom klubu, izjavio je Hammad Ahmed al-Hammadi, ravnatelj kriminalističke policije u Abu Dabiju. Muškarac, 44-godišnjak iz jedne afričke zemlje rekao je ženi kod koje je pokušao razmijeniti lažni novac da je riječ o novčanici koja se koristi na međunarodnom tržištu novca i da treba njezinu pomoć kako bi te novčanice došle u optjecaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mračna pozadina Otkriveno tko stoji iza više od 100 atentata u Jemenu: Ubijani su ljudi koji nemaju veze s terorizmom Slika nije dostupna Sloboda kretanja Emirati ukidaju vize za Hrvatsku i još 12 zemalja EU

Obećao joj je da će joj dati 30 posto zarade ako ona uspije razmijeniti više takvih 'novčanica'. Muškarac je policiji rekao da je nevin i da je trgovački predstavnik trgovca draguljima iz Belgije te da nije znao da je 'novčanica' bezvrijedna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene