Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunio majku

Pogledajte nevjerojatan bijeg iz krevetića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Dayne postao je zvijezda nakon što se video njegovog bijega iz krevetića pojavio na internetu.

Dječakova majka nije shvaćala kako joj dijete stalno bježi iz dječjeg krevetića baš svaki puta nakon što bi ga ona stavila na spavanje. Bila je uvjerena da to čini zajedničkim snagama sa svojim bratom, s kojim spava u krevetiću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Kako bi otkrila njihov trik postavila je dvije kamere, a kada je pogledala snimke, imala je što za vidjeti, piše Daily Mail. Dva brata samo su izmijenila poglede kad je majka izašla iz sobe. Maleni Dayne sam se popeo na ogradu, prebacio nogice i pao na pod. No, nije plakao već se samo ustao i nastavio hodati.

Njegov ga je brat cijelo vrijeme samo gledao. Nakon cijele operacije izlaska iz krevetića 'odbjegli' je dječak sabotirao kameru koja ih je snimala. Majka im je nakon toga odlučila kupiti prave krevete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene