Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika potraga

Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mlada djevojka otela je bebu iz bolnice u Hamburgu, pa je nakon dva sata vratila u bolnicu. Beba nije ozlijeđena, a 18-godišnja djevojka je uhićena.

Dramatičan događaj odigrao se u ponedjeljak navečer u klinici Helios Mariahilf u Hamburgu. Jedna majka (35) tamo je bila sa svojom pet tjedana starom kćeri, zbog njezine visoke temperature. 

Pročitajte i ovo Ilustracija pucnjava u trgovini Walmart Strava u trgovačkom centru: Pucao iz jurišne puške, jedan mrtav, troje ranjenih

Oko 19:45 majka i beba bile su na pregledu na odjelu za dojenčad, gdje joj je prišla 18-godišnja Bugarka u liječničkoj kuti, piše Bild.

Navodno je 18-godišnjakinja majci rekla da joj je na šalteru za informacije stigao paket te da ga može podići, a ona će se pobrinuti za bebu. Kada je otkriveno da se radi o laži, navodne liječnice i djeteta više nije bilo. Djevojka je s djetetom pobjegla iz bolnice.

Pročitajte i ovo Prevencijom do bolje sigurnosti - 1 Bez kazne Znate li da ovaj tjedan imate pravo na besplatan tehnički pregled? Iz Centra za vozila otkrili koji su najčešći propusti

Šokirana, ali prisebna majka odmah je pozvala policiju. Uslijedila je velika potraga. Okupljene su patrole iz cijelog Hamburga, a upozorena je i specijalna policija.

Pročitajte i ovo Prava djece - 4 88 posto zna svoja prava Osnovnoškolci o svojim dječjim pravima te otkrivaju što im je najvažnije za sreću

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozilo mađarskih registracija Prevozio migrante i probio naplatnu postaju kod Vrbovskog: Uspio je pobjeći policiji

Otmičarka se nakon gotovo dva sata vratila s neozlijeđenom bebom u pratnji brata i predala ju bolničkom osoblju. Navodno je 18-godišnjakinja nedavno imala spontani pobačaj i u lošem je psihičkom stanju. Uhićena je i nalazi se u policijskoj postaji, a protiv nje se vodi istraga zbog sumnje u otmicu maloljetnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene