Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plesni spektakl

Pogledajte kako su ovi dječaci spojili Kung fu i Hip-hop

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica dječaka oduševila su i publiku i žiri hip-hop izvedbom u kojoj su ukomponirali tradicionalnu kinesku borilačku vještinu.

Nacionalno natjecanje u hip-hopu održano je u subotu u gradu Zhengzhouu u središnjoj kineskoj provinciji Henan.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

>> Pogledajte ovo čudo od djeteta - kung fu majstor!

Noseći kostime s kineskim znakovima 'shao' i 'lin' na leđima u čast poznatog Shaolin hrama u Henanu dvojica 7-godišnjih 'ratnika' samouvjereno su pokazali kako spojiti tradicionalno s modernim i zaslužili gromoglasan pljesak. Shaolin Boys, kako sami sebe nazivaju, osvojili su nagradu za najbolju izvedbu.

Američki hip-hop plesač Ruth, koji je bio u žiriju natjecanja, kazao je kako je bio jako dirnut nastupom Shaolin Boysa. 'Obožavam Kung fu pa me zbilja dirnulo', kazao je Ruth koji je u Shaolin hramu živio dvije godine. 'To je nešto što sam i ja radio kad sam bio mlađi. Pokazivao sam poštovanje prema Kung fuu kada sam plesao i drago mi je da i današnja djeca tako razmišljaju'.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 500 malenih plesača u dobi od 3 do 15 godina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene