Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brdovito ili ravno?

Pogledajte bizarnu iluziju koja zbunjuje ljude diljem svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od objavljivanja na YouTube-u video je pregledan više od 800 tisuća puta.

Ljude diljem svijeta zbunio je video objavljen na YouTube-u. Mnogi pokušavaju shvatiti na koji način funkcionira snimljena bizarna iluzija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaustavili vozilo, kad ono... VIDEO "Ima li vozača u automobilu?" Zbunjeni policajci suočili se s problemom bez presedana i nasmijali internet Požar u Kaliforniji (Foto: AFP) Strahuje se od snažnog vjetra Borba s vatrom i dalje traje: Vlasti u Kaliforniji naredile evakuaciju 50.000 ljudi; pod kontrolom 10 posto požara

U videu se događa sljedeće - skupina ljudi hoda po naoko ravnom pločniku prije nego se perspektiva promijeni nakon čega se čini kao da hodaju po strmoj uzbrdici.

OTKRIO TAJNU Trik koji će vas ostaviti bez teksta

Za video koji je snimljen na ulicama San Francisca, i u kojem su korišteni trikovi izvedeni kamerom i akrobacije, zaslužni su Karen Cheng i Ross Ching. Ova plesačica i video producent snimili su video u kojem se čini da su se slavne brodovite ulice San Francisca izravnale, a koji je od objavljivanja 8. lipnja pregledan više od 800 tisuća puta, piše Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene