Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Tamani kućne ljubimce

Piton pojeo 35 kg tešku kozu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije bilo šale za pet metara dugačkog pitona kada je došao na večeru u Kurandu. Progutao je kozu tešku 35 kilograma.

Koza je bila nestala s jednog imanja prije tri tjedna, a vlasnica je otkrila 'gdje se koza skrivala' kad je naišla na pitona s velikom izbočinom na trbuhu. Piton je progutao kozu, koja je inače bila kućni ljubimac, i probavljao je iduća tri dana, prenosi Cairns.com.au. Susjed Yuri Hagedorn pozorno je pazio na zmiju i čak stavio željeznu ogradu oko nje. G. Hagedorn rekao je da je zmija bila česti posjetitelj na ulici. 'Ovaj posebni piton boravio je na ovom području prilično dugo,' rekao je. 'Uglavnom jede male klokane, a oni su veličine koze.'

Pročitajte i ovo Matej Tolić sa zmijama - 3 Kućni ljubimci FOTO Matej živi u kući s 33 zmije: "Do sad su me ugrizle tri puta" Slika nije dostupna Video: Piton dugačak pet metara pojeo psa!

Preživjele koze vlasnica je darovala zoološkom vrtu. Patrick Couper, kustos u muzeju, rekao je da se ta vrsta pitona 'ne srami' pojesti veliki plijen. 'Veliki pitoni mogu pojesti tri klokana,' rekao je. 'Često vidim fotografije pitona s velikim izbočinama. Vjerujem da pojedu životinje koje pogaze automobili na cesti.' Stuart Douglas iz Australskog zoološkog vrta rekao je da su pitoni poznati po tome da jedu kućne ljubimce po Kurandi. Pet metara dugačak piton iz Kurande svibnju 2008. uhodio je psa i na kraju ga pojeo. 'Prilično je uobičajeno da ljudima pojedu štence,' rekao je g. Douglas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene