Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nepovjerovati

Djevojka spasila psa, a onda je uslijedila nevjerojatna priča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eto još jednog dokaza da nije pretjerano reći: Dajte psu kap ljubavi, on će vam uzvratiti čitavim morem.

Mješanac Šavi (u prijevodu s gruzijskog Crni), postao je priča dana jer je propješačio punih 300 kilometara kako bi pronašao Ninu Baranovsku, djevojku (26) koja ga je spasila.

Pročitajte i ovo Ilustracija provukli se kroz ogradu Strava u Grčkoj! Tri ovčara pobjegla iz dvorišta i izgrizla ženu u njezinom vrtu, nije preživjela Ilustracija dovršeno kriminalističko istraživanje Užas u Sinju! Muškarac usmrtio psa 67-godišnjaka

Naime, Šavija je u siječnju pronašla jedna žena u smeću nedaleko od Rostova slomljenih šapa, gdje ga je po svemu sudeći poput vreće odložio nekakav bezdušni vozač koji ga je prethodno udario automobilom.

Šavi je bio u toliko lošem stanju da je jadan cvilio od straha svaki put kada bi mu se netko približio, što je toliko zaboljelo Baranovsku da je odlučila preuzeti njegovu sudbinu u svoje ruke.

Djevojka se najprije javila ljudima koji su ga privremeno udomili, a potom se pobrinula da dobije potrebnu veterinarsku skrb kako bi mu se spasile šape.

Buldoga silno dirnuo hit Rihanne, malo je nedostajalo da i suzu pusti

Zatim je psa punih šest mjeseci strpljivo učila ponovo hodati i vjerovati ljudima, a jednom kada je privela njegovo oporavak kraju, pronašla mu je i novi dom jer je u njezinom vladala prevelika gužva (tri mačke i još jedan pas). 

Šavi je otišao za Voronjež, ali na žalost tih ljudi spremnih da mu pruže dom, u trenutku kada su ga uzeli u njegovom srcu više nije bilo mjesta za druge.

Priča kaže da je iskopao rupu ispod ograde i zbrisao, i još uvijek nikome nije jasno koliko mu je trebalo da prevali 300 kilometara i pronađe Baranovsku koja je u međuvremenu promijenila adresu jer se preselila koju četvrt dalje. 

Bilo kako bilo, Baranovska je potvrdila da ga više i nikad i nikome neće dati, odnosno da će ga tretirati kao vlastito dijete. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene