Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što kažete?

Ovo sigurno želite: Krevet koji se sam namješta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko ga ne bi poželio - španjolski proizvođač namještaja dizajnirao je krevet koji se sam namješta.

Svi kojima je jedan od najdosadnijih poslova namještanje kreveta razveseliti će vijest da je konačno izumljen krevet koji se sam namješta. I to samo jednim pritiskom na dugme.

Pročitajte i ovo Mario Jurić razgovara s iznajmljivačicom Martinom Nimac Kalcinom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Svi se nadaju Porez koji je podigao veliku prašinu: "Potpuno je nemoguće planirati ulaganja" Slika nije dostupna Savjeti za zdravlje Svoj krevet večeras ćete dijeliti s 10 milijuna ovih

Naime, u roku od tri sekunde od ustajanja iz kreveta, ugrađeni valjci počinju zatezati posteljinu, a istovremeno se podižu jastuci kako bi pokrivač i plahta mogli stati ispod njih.

Nakon manje od minute imate - složen krevet i možete se pripremati za posao ili školu. I tako se nakon pravog sna, čini kao da opet - sanjate. Cijena za sada nije poznata, a za prodaju je spremno pet različitih veličina ovog 'pametnog kreveta'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene