Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Ovo je stvarna osoba, ima 15 godina i zove se Angelic

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice vole oblačiti svoje lutkice, no što reći kada djevojčica oblači sebe poput lutke te svoj izgled u potpunosti prilagodi onom umjetnom?

Venus Angelic je 15-godišnja djevojčica iz Londona i njoj je najvažnija stvar u životu, izgledati poput lutkice, s kojima se djevojčice inače igraju.

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu

'Neki me ljudi pitaju 'Kako se uspijevaš tako našminkati?' pa sam odlučila napraviti vodič putem videa na YouTubeu', kaže Angelic, a prenosi Huffington Post. Ona uči gledatelje kako da se ošminkaju kao lutke, a to prati s nekolicinom bizarnih savjeta za šminku.

Angelic se, doduše ne šminka poput svake lutke, već to radi po uzoru na japanske anime crtiće, u kojima svi ženski likovi imaju karakteristike lutaka za igranje. Iako ona nije Japanka, neko je vrijeme provela u Japanu, a to je uvelike utjecalo na nju.

Mnogi ne vjeruju kako glas koji Angelic koristi na snimci nije njezin, no ona uvjerava da jest. 'naravno da je to moj pravi glas. Mislim da tako zvuči jer govorim pet jezika i svi se naglasci pomiješaju', poručila je.

Angelic niti ne pomišlja prestati s ovakvim životnim stilom. 'Mislim da nikad neću prestati. Mislim da ću srasti sa svojim stilom i nastaviti raditi što volim', zaključila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene