Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I vatrogasci bili u sali

Ovo je nezamislivo boljelo: Muškarcu se zaglavili testisi između dva moćna magneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnik je satima trpio i molio liječnike da poduzmu bilo što bez obzira na ishod operacije.

Neimenovani 45-godišnjak iz kineskoga Zhongshana u ponedjeljak je satima trpio stravične bolove jer si je uspio zarobiti testise između dva moćna magneta dok je u gluho doba noći primjenjivao magnetsku terapiju.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Kirurg udara pacijenticu za vrijeme operacije Dobila odštetu od 70 dolara UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Kirurg za vrijeme operacije tri puta udario 82-godišnjakinju: Sad je slijepa na jedno oko

Jadnik je nešto prije pet sati ujutro zvao upomoć zvao vatrogasce, no budući da se ti ljudi nikad u životu nisu susreli s takvim problemom, odmah su ga prebacili u bolnicu u kojoj isprva nije bilo više sreće.

Naime, ni liječnici nisu imali pojma što točno da čine, pa su neko vrijeme vijećali s vatrogascima o tome kako pristupiti posve neobičnom problemu.

Njihov su sastanak svako toliko prekidali krici nesretnika, koji je iz očaja više puta vatrogascima i liječnicima govorio da će preuzeti na sebe punu odgovornost ukoliko nešto pođe po zlu.

Liječnici i vatrogasci su u jednom trenutku čak nazvali i proizvođača magneta, no nakon što ni s te adrese nije stiglo rješenje, odlučili su riskirati s hidrauličnim rezačem.

Ispostavilo se da je ta ideja bila pun pogodak jer su vješte ruke vatrogasca uspjele usitniti magnete, pa su nakon višesatne borbe testisi nesretnika napokon oslobođeni.

Dio te operacije je zabilježen kamerom, a vrijedi istaknuti i to da su liječnici nešto kasnije pacijentu prenijeli radosnu vijest jer su utvrdili da mu testisi nisu ostali nepovratno oštećeni. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene