452778
452778
452778
452778
452778

Ovo je nezamislivo boljelo: Muškarcu se zaglavili testisi između dva moćna magneta

  • , 08.10.2016., 17:44
  • Autor:
  • komentara

Nesretnik je satima trpio i molio liječnike da poduzmu bilo što bez obzira na ishod operacije.

 
 
 
 
Vatrogasci i liječnici dugo nisu znali kako pristupiti problemu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Vatrogasci i liječnici dugo nisu znali kako pristupiti problemu (FOTO: YouTube/Screenshot)

Neimenovani 45-godišnjak iz kineskoga Zhongshana u ponedjeljak je satima trpio stravične bolove jer si je uspio zarobiti testise između dva moćna magneta dok je u gluho doba noći primjenjivao magnetsku terapiju.

Jadnik je nešto prije pet sati ujutro zvao upomoć zvao vatrogasce, no budući da se ti ljudi nikad u životu nisu susreli s takvim problemom, odmah su ga prebacili u bolnicu u kojoj isprva nije bilo više sreće.

Naime, ni liječnici nisu imali pojma što točno da čine, pa su neko vrijeme vijećali s vatrogascima o tome kako pristupiti posve neobičnom problemu.

Njihov su sastanak svako toliko prekidali krici nesretnika, koji je iz očaja više puta vatrogascima i liječnicima govorio da će preuzeti na sebe punu odgovornost ukoliko nešto pođe po zlu.

Liječnici i vatrogasci su u jednom trenutku čak nazvali i proizvođača magneta, no nakon što ni s te adrese nije stiglo rješenje, odlučili su riskirati s hidrauličnim rezačem.

Ispostavilo se da je ta ideja bila pun pogodak jer su vješte ruke vatrogasca uspjele usitniti magnete, pa su nakon višesatne borbe testisi nesretnika napokon oslobođeni.

Dio te operacije je zabilježen kamerom, a vrijedi istaknuti i to da su liječnici nešto kasnije pacijentu prenijeli radosnu vijest jer su utvrdili da mu testisi nisu ostali nepovratno oštećeni. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se