Obavijesti Video Pretražite Navigacija
San udario na oči

Ovako je on reagirao na žustru debatu Obame i Romneya!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U žustroj su debati američkih predsjedničkih kandidata kao postavljači pitanja sudjelovali gledatelji. Nekima ni žustra debata nije mogla otjerati san s očiju.

Iako okarakterizirana kao žustra, debata američkih predsjedničkih kandidata nije pomela jednog čovjeka u gledateljstvu koji je odlučio malo 'ubiti oko'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori u SAD-u Napeta i žustra debata: Obama i Romney u elementu! Slika nije dostupna Najavljuje aktivnije nastupe Obama o debati s Romneyjem: Bio sam previše pristojan!

>> Napeta i žustra debata: Obama i Romney u elementu!

Ova je debata bila posebna i po tome što su u ulozi postavljača pitanja bili gledatelji, koji su nasumično odabrani, a jedini je uvjet bio taj da još uvijek ne znaju za koga bi glasali na izborima. Među njima se, eto, pukim slučajem našao i gospodin sa slike kojemu je cijeli događaj u jednom trenutku postao očigledno nezanimljiv, te ga je odlučio prekratiti snom.

Naravno, njegovo zijevanje i spavanje usred debate postale su glavna zafrkacija na svim internetskim portalima i društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene