Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između tornjeva katedrale

Ovako izgleda hod po užetu na 60 metara visine po jakom vjetru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Christian Waldner specijalizirao je hod po slacklineu na velikim visinama. Sada je svoje umijeće odlučio pokazati na jednoj od najvećih bečkih znamenitosti.

Oči svih Bečana i turista u tom gradu bile su jučer uperene u austrijskog pustolova Christiana Waldnera koji je hodao po 'slacklineu' (2,5 cm širokom elastičnom užetu) između dva tornja katedrale svetog Stjepana na visini od 60 metara, a nije mu smetao ni jak vjetar koji je u tom trenu puhao. Udaljenost od 50 metara između dva tornja nije prošao samo jednom već čak četiri puta, piše AP.

Pročitajte i ovo Toranj - 1 Rajski, ali bespravni vidikovac Sagradio toranj iz snova od 34 metra, no on se upravo ruši: "Osjećao sam se kao da sam u raju" Židovski dio bečkog groblja - 3 podmetnut požar Zapaljen židovski dio bečkog groblja, iscrtani kukasti križevi: "Broj antisemitskih ispada u Austriji se značajno povećao"

>> Hodao po užetu na 1.800 metara visine bez ikakve zaštite!

Waldner kaže kako je i ovaj izazov odradio 'zbog šale'. 'Prije tri godine bio sam ovdje sa svojim prijateljem i našalio se kako bi to bilo dobro mjesto za razvući uže. I evo, sad je i to ostvareno', rekao je Waldner.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene