Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno postao poznat?

Otkriven identitet vlasnice najpoznatijeg psa na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do sada nitko nije znao tko se krije iza imena AllThingsD, aliasa koji objavljuje snimke najslađeg psića na Youtubeu.

Nakon gotovo tri godine skrivanja, anonimna dojava svijetu je otkrila identitet Boo-ove vlasnice. Njeno je ime Irene Ahn.
Ova vijest ne bi bila zanimljiva da ne znamo da je Irene Ahn, ni više ni manje, nego direktorica financija u Facebooku od 2008. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Najslađa stvar ikada' Poruka u boci vraća se vlasnici nakon 21 godinu Slika nije dostupna 11 dana straha Nevjerojatno kako je djevojčica (3) preživjela u sibirskoj šumi

Ta spoznaja je izrodila mnoga pitanja javnosti, koja se pita je li posao u Facebooku Boo-ove 'mame' zaslužan za njegovu svjetsku slavu. Početak njegove slave bio je navodno neplanski. Njegova duga dlaka je bila toliko zapetljana da ga je vlasnica morala ošišati. Nakon toga joj je izgledao toliko neodoljiv da je počela objavljivati fotografije svog ljubimca na Facebooku.

I mali je Boo postao slavan preko noći. Sada uživa u slavi o kojoj neki celebrityji mogu samo sanjati. Naime, 6-godišnji pomeranac Boo je toliko poznat da samo na Facebook fan stranici ima gotovo pet milijuna obožavatelja, već je 'objavio' knjigu o svom životu, gostuje po najpoznatijim dnevnim emisijama, poznati dizajneri posvećuju mu kolekcije za četveronožne prijatelje i tako u nedogled.

>> Najslađi pas na svijetu objavio prvu knjigu

Ahn odbija intervjue, a Boo, izvan svoje službene Facebook stranice, zna samo lajati, tako da ni od njega ne možemo ništa doznati. Svjetla reflektora za sada ostaju usmjerena na malenog, preslatkog psića, kao što bi i trebala biti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene