Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaje se jedna od najdebljih na svijetu

Ona će trebati najveću vjenčanicu na svijetu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za neke je žene šivanje vjenčanice po mjeri pravi luksuz, no Susanne Eman nema izbora, jer će jedino tako naći vjenčanicu koja će joj biti dovoljno velika.

Najdeblja žena na svijetu, Susanne Eman željno iščekuje svoj dan vjenčanja, a najveći problem predstavlja joj pronalazak vjenčanice za koju je glavni uvjet da uspije prekriti svih njenih 400 kilograma.

Pročitajte i ovo Mirnesa S. Zaljubljena i zaručena Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu" Slika nije dostupna Uništila vjenčanicu VIDEO Umjesto konfeta, baka na mladenku bacila OVO!

Šivanje Susannine vjenčanice pravi je izazov kojeg se prihvatila dizajnerica Judy Goff, a kako je rekla sama, za to će joj biti potrebno čak 14 metara materijala, piše Daily Mail.

Dok se Judy muči sa šivanjem ove haljine, Susanne se ne da smesti na putu do svog cilja, a to je dostići težinu od 725 kilograma do svoje 42. godine. To znači da će nastaviti jesti 30,000 kalorija dnevno koje joj s veseljem priprema njen suprug, inače kuhar.

>> Najteža Britanka: Teži 285 kg i svakodnevno u sebe unese 6000 kalorija

Na putu prema Judynom studiju, Susanne je stala u restoranu brze hrane sa sestrom i pojela tri cheeseburgera sa slaninom, dvije porcije pomfrita sa sirom, devet tacosa, čokoladni shake i veliku Colu. I to je samo mali dio onoga što inače pojede tijekom dana.

Njen budući suprug kaže kako ju voli upravo takvu kakva jest, no da se ipak boji za njeno zdravlje. Ali, Susanne vjeruje kako može postići svoju željenu težinu od 725 kilograma bez da ugrozi svoje zdravlje. Baš nas zanima koji bi se liječnik složio s njom.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene