Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nikad više'

Oduševljeno pozirao u prirodi - Ono što je kasnije uočio na fotografiji ga je zgrozilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije ni slutio u kakvoj se potencijalnoj opasnosti našao tijekom šetnje prirodom i posjete pećini koja ga je očarala svojom ljepotom...

Michael Glidden je hodao šumom na Aljasci te nije imao pojma o opasnosti koja je ležala samo nekoliko metara dalje od njega.

Ovaj zaljubljenik u prirodne ljepote je uočio tamnu pećinu uz put te je odlučio ući u nju kako bi se barem nakratko zaštitio od hladnog vremena koje je skalu na termometru pomaknulo ispod nule.

Kad je ušao u pećinu s dva psa - Shastom i Aspenom, vikao je - 'odjek! jeka!'.

'Zapravo, bilo je tamo veoma ugodno', rekao je Glidden za KTUU-TV, ne znajući kako u tom trenutku nije bio jedini kojem je tamo bilo ugodno, piše The Blaze.

Namjestio je fotoaparat da ga snimi u toj dubokoj mračnoj pećini. No, kad je došao doma, imao je što vidjeti. U pozadini je cijelo to vrijeme medvjed spavao zimski san!

FOTO - UŽAS U ŠUMI: Ovo je bila posljednja fotografija studenta informatike

Glidden je uočio sjenu u pozadini dok je fotografiju objavljivao na internetu. U tom trenutku je shvatio koliko je zapravo bio blizu fatalnom ishodu.

Za KTUU je izjavio kako nikad ne bi ušao unutra da je znao kako tamo spava medvjed. Ipak, priznao je kako mu je bila velika čast biti medvjedu tako blizu.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Domagoj Mikić i Damijan Šinigoj - 4 Teško je ozlijeđen Speleolog upao u špilju duboku 150 metara: Akcija spašavanja trajala 18 sati

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene