Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo tamo

Novi show u Japanu: Djevojčice, širi što jače možeš nožice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Činjenica da Japanci prikazuju ovakav show samo dokazuje da imaju zdraviji odnos prema seksualnosti, televiziji i životu općenito, mišljenja je jedan Amerikanac.

Tek što je svijet nedavno obišla snimka japanskog showa u kojemu porno glumice ometaju natjecatelje dok pjevaju karaoke tako što se igraju s njihovim penisima, na Liveleaku je u četvrtak 'osvanuo' još jedan video koji svjedoči da se u Zemlji izlazećeg sunca dosta drugačije zabavljaju ispred kamera u odnosu na ostatak svijeta.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

Baš kao što stoji u naslovu, glavne junakinje tog showa su vesele natjecateljice kojima očito po nekoj kazni šire noge sve dok ne odustanu.

Nude 5 tisuća kuna mjesečno ako doselite, čak i novac da nađete partnera

Snimka te igre postala je uvjerljivo najgledaniji zapis dana na spomenutom servisu, a zanimljivo je pročitati i komentare ispod njega, odnosno onaj anonimnog Amerikanca čije su rečenice naišle na najviše odobravanja.

"Ovo je samo dokaz da su Japanci svjetlosnim godinama ispred nas unatoč glupostima kojima nas hrane o progresivnoj Americi. Činjenica da prikazuju ovakav show samo dokazuje da imaju zdraviji odnos prema seksualnosti, televiziji i životu općenito", napisao je čovjek skriven iza nadimka The Mad Scot, svjestan da bi se u njegovoj domovini na noge diglo 58 udruga kada bi se netko drznuo činiti što i Japanci. 

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene