Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Švicarska umotvorina

Nitko ne zna što je to, ali juri 112 na sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarske policajce zabezeknuo je prizor neobičnog vozila na ulici, koje je na njihovom radaru jurilo 112 kilometara na sat.

Nije to bio niti automobil, niti motocikl, već bizaran koncept 17-godišnjeg zaljubljenika u motocikle Markusa Sella. On je prepilio Renault Clio popola i na njega ugradio prednji i stražnji kraj motocikla, a rezultat je vidljiv na slici.

Pročitajte i ovo Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Švicarski policajci, iako zabezeknuti, nisu bili impresionirani vozilom, već su Markusa zaustavili i kaznili ga te mu zabranili da to vozilo vozi u normalnom cestovnom prometu. 'Nije prošlo tehnički pregled, nije osigurano, niti je za njega plaćen porez. Zapravo, nismo ni sigurno što bi to vozilo trebalo biti', zaključio je jedan od policajaca, prenosi metro.co.uk.

'On je talentiran mehaničar, ali bi se trebao držati trkaćih staza', dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene