Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosta nam je intime?

Nećete vjerovati s kim bi svaki peti čovjek vodio ljubav...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema podacima ovog istraživanje čini se kako ljudskom rodu dosta - ljudskog roda.

Biste li se seksali s robotom? Ako ste odgovorili da - niste jedini. Britanski istraživači proveli su anketu koja je pokazala da bi svaki peti ispitanih uskočilo pod plahte s androidom.

Pročitajte i ovo Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari Ilustracija Traže idealan par Mladim Japancima sve je teže pronaći ljubav, pa to za njih rade njihovi roditelji: Na sastanke nose profesionalne fotografije i upitnike

U anketi je ispitano više od 2.000 ljudi, a njih 46 % smatra kako tehnologija prebrzo napreduje, a čak trećina vjeruje da će automatizacija u jednom trenu ugroziti čovječanstvo, a da će roboti preuzeti radna mjesta učitelja, policajaca i vojnika.

No, postoji li doista bojazan da će preuzeti i uloge ljubavnika?

Biste li ga i Vi poljubili?

Online upoznavanje već je srezalo dobar dio zbližavanja dviju osoba bez kojeg nekada ne bi ni došlo 'hodanja'. Neki od ispitanika su rekli kako je danas očito došlo do toga da bi ljudi radije imali seksualne odnose s nekim ili nečim što točno zna što radi, no slažu se kako bi to ubilo dobar dio uzbuđenja, prenosi Daily Beast.

Ipak, kako tehnologija napreduje, seksbotovi nam već kucaju na vrata...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene