Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan gadget

Biste li ga i Vi poljubili?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hooman Samani je znanstvenik koji radi na području umjetne inteligencije i uspio je razviti robota koji prenosi poljupce. Nazvao ga je Kissenger.

Kissenger je veličine manje lopte, izgleda kao zec, a glavna karakteristika su mu umjetne usnice osjetljive na dodir. Da bi funkcioniralo, tj. da bi se mogli 'ljubiti na daljinu' potrebna su vam dva Kissengera. Kada poželite poljubiti voljenu osobu koja je u trenu daleko umjesto nje poljubite robota koji pokrete vaših usnica prenosi do robota vaše djevojke ili mladića, te na taj način simulira poljubac.

Pročitajte i ovo Domagoj Hajduković ZA DNEVNIK NOVE TV Hajduković nakon fotografije koja je podigla prašinu: "Pomalo je paradoksalno u 21. stoljeću morati se boriti za prava građana da nekoga vole" Slika nije dostupna Povratak na stari pozdrav Cijepiti se može protiv svega, osim protiv navika: Francuzi su se vratili poljupcima

Mislite da je to neobično? Pri svakom poljupcu Kissenger ispušta neobičan zvuk nalik roktanju svinje. Znamo da ljubljenje s robotom koji ispušta životinjske zvukove i ne zvuči baš romantično, ali bolje išta nego ništa. Ili možda ipak ne? Da bi Vam bilo jasnije o čemu pričamo pogledajte video u prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene