Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovanja, pokloni...

Ne znate čime bi svog partera iznenadili za Valentinovo? Evo nekih prijedloga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ključni dan za romantiku – Valentinovo sve je bliže.

Marija i Lars iz Njemačke svoje sudbonosno 'da' rekli su u Zagrebu.'Jako je romantično,da. Zaista prelijepo. Sutra se vraćamo kući, sretno oženjeni', kazali su.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Mladi par iz Britanije u braku je 6 mjeseci. Njima je Valentinovo, kažu, svaki dan, a za romantično putovanje odabrali su Hrvatsku. 'Zagreb je prekrasan, romantičan grad. Arhitektura je divna, zaista je romantično. Možda se vratimo i iduće godine', kazala je Alister Rihann.

Za dan zaljubljenih nude se razna putovanja, po Hrvatskoj i inozemstvu. U ponudi su obiteljski aranžmani u hotelima i toplicama - za zaljubljene roditelje i njihovu djecu. Cijene aranžmana kreću se od 300 kuna po osobi pa čak do 17 tisuća. Najpopularniji su europski gradovi poput Pariza, Beča, Berlina, te Verone- grada Romea i Julije. Jači spol najčešće svoje partnerice iznenađuju putovanjem u Prag.

>> Evo što nam donosi veljača!

'Vole spojiti svoje gušte i gušte svoje odabranice, to je grad kulture, ali i grad pivnica, grad koji nudi jedan sadržajan odmor. Najčešće se za ova putovanja odlučuju oni koji nisu bili na zimovanju, a ljetni praznici su im predaleko', kazala je Nikolina Friklić iz jedne turističke agencije.

Ipak, puno je onih koji nemaju potrebu posebno obilježavati ovaj dan, a nekima ni financije ne dopuštaju. Oni koji putuju mogu i do Zadra. Grada koji je proglašen jednim od najromantičnijih na svijetu. 'Zadar se sprema i za takvu noć. Doći će do određenih ponuda i aranžmana, gdje će doći i gosti iz inozemstva i naše domovine', kazao je Zvonko Šupe iz TZ-a Zadar.

A titulu grada ljubavi nosi Dubrovnik. Hoteli spremaju brojna iznenađenja, romantične večere, pjenušac, nagrade iznenađenja. Za one koji žele proslaviti Valentinovo izbor je bogat. Mnogi na ovaj dan ne štede.' Kad ste u braku, onda nemojte razgovarati je li nešto preskupo za Valentinovo', kazala je Iris.

A bili sami, u braku ili u paru, Valentinovo je samo jedan dan. Važno je da je ljubav oko vas kroz cijelu godinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene