Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuća strave i užasa

VIDEO Najstrašniji na svijetu: U ovom hotelu nitko nije uspio izdržati 8 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvjet za noć u hotelu je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema.

Biste li mogli prenoćiti u hotelu pod uvjetom da vas netko zaveže, prekrije zmijama i polije krvlju?
Na ovo je pitanje sa 'da' odgovorilo čak 24 tisuće osoba koje jedva čekaju da jednu noć provedu baš u takvom hotelu strave i užasa. A on se nalazi u Kaliforniji, u San Diegu. Dvorac McKamey proglašen je najstrašnijim hotelom na svijetu!

U njemu posjetitelji mogu doživjeti neponovljivo iskustvo da ih odjednom netko zatoči u kavez, zaveže za stolac ili polije 'krvlju'. U dvorcu mogu istovremeno biti samo dva gosta, a kamere snimaju kako pokušavaju izdržati osam sati u hotelu strave i užasa. No, do sada nitko u tome nije uspio. Usprkos tome, tisuće ljudi koji žele pokušati nalazi se na listi čekanja, piše Daily Mirror.

Na ideju o takvom hotelu došao je Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz. Uvjet je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema. Sa svakime od njih, McKamey provede neko vrijeme, kako bi ih testirao, prije nego što ih počne progoniti njihova najgora noćna mora.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene