Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vraćajte to unutra'

Usred poroda se pokušala ustati i otići: 'Ja sam Darth Vader!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije tajna da trudovi mogu pretvoriti ženu u nešto za što niti ona sama nije znala da postoji, a ovo su samo neki od primjera.

Na Redditu je nedavno bilo postavljeno pitanje 'Doktori i sestre rodilje, koje su najčudnije i najsmiješnije stvari koje ste čuli da su žene izrekle tijekom poroda?, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u Španjolskoj Mlada majka umrla na porodu, iskrvarila je pored svoje mrtve bebe: "Trpjela je strašne bolove" Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji

U samo 20 dana ostavljeno je više od tisuće komentara, a ovo su neki od najboljih:

'Kada se moj brat rodio, trebali su iskoristiti kliješta kako bi ga izvadili. Moja mama je to vidjela i počela vrištati: 'TO SU ŠTIPALJKE ZA SALATU! NEĆETE STAVLJATI NIKAKVO POSUĐE TAMO DOLJE''.

Pogrešno vrijeme za dobro djelo

'Trudovi moje majke su bili veoma kratki, rodio sam se unutar jednog sata. To znači da je od minimalne boli došla do ekstremne u veoma kratkom razdoblju. Kada ju je moj tata vozio u bolnicu, morao je stati na benzinskoj crpki kako bi natočio gorivo. Kada je otišao platiti, zaustavio ga je stariji čovjek u invalidskim kolicima i zamolio ga da mu kupi cigarete jer s invalidskim kolicima nije mogao ući u trgovinu. Moja majka se nagnula kroz prozor i počela se derati 'NE POMAŽI BOGALJU''.

'Moja majka je navodno rekla, nakon što je vidjela izobličenu glavu i nos mog brata prilikom poroda: 'Neee! Vraćajte to nazad unutra!''

Pokušala dogovoriti spoj tijekom rađanja

'Dok je ta žena rađala, u polugovoru/poluvrištanju rekla je mojoj cimerici da bi trebala hodati s njenim bivšim, tj. ocem dijeteta kojeg trenutno rađa. Razgovor je izgledao otprilike ovako:

Majka: Zbilja bi trebala...(vrištanje)...izaći s... (vrištanje) njim ponekad. Veoma je zabavan.

Otac: Par pića mi ne bi štetilo, što radiš večeras?'

Ne baš najbolje vrijeme za predomišljanje

'Pacijentica je potpuna otvorena, počinje stiskati i na kraju se predomišlja. 'Ne želim ovo napraviti, idem doma'. Nakon toga se pokušala ustati i otići'.

'Moja žena mi je rekla, 'đavoljim' glasom, da odem po bolje kockice leda jer ove ne valjaju. Nisam siguran koji je bio problem s kvalitetom, ali odmah sam nabavio novu čašu leda'.

'Bila sam omamljena lijekovima, te sam molila za roštiljska rebarca između trudova. 'Hajde, dušo! Sestre neće nikada saznati'. Stajale su pored mene'.

'Anesteziolozi su anđeli poslani s neba'.

'Muž mi je rekao da sam vrištala kako sam ja ženski Darth Vader dok sam bila pod utjecajem plina za smijanje. Nakon toga sam pitala doktora može li opipati moje krajnike kada mu je ruka bila tamo dolje'.

'Moja majka je pitala što je dobila, na što joj je sestra odgovorila: 'Još ništa, draga'. Bila je omamljena, moja mama...' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene