Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fenomen u Turskoj

Preljub: Blizanci s različitim očevima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Turčin je podnio zahtjev za raskid braka nakon što je DNK test pokazao da je on otac samo jednog od dvoje njegovih blizanaca.

A.K., zaštitar iz Istanbula, je sumnjao da je njegova žena nevjerna pa je zatražio DNK analizu očinstva nad njihovim trogodišnjim blizancima. Test je sa sigurnošću od 99.99 posto pokazao da je A.K. otac samo jednog od dvojice sinova, a rezultat je naknadno potvrdio i institut forenzičke medicine nakon zahtjeva suda koji vodi parnicu za razvod braka.

Pročitajte i ovo teška situacija u Rafahu za Dnevnik Nove TV Veleposlanik o napetostima na Bliskom istoku: "Situacija je iznimno ozbiljna" Požar u osječkoj tvornici - 3 Državno odvjetništvo šuti Nešto je loše u zraku, zabrinuti su mještani: Zašto ni tri mjeseca nakon katastrofalnog požara u Osijeku nema novih informacija?

>> FOTO: Gol bježao od ljubomornog supruga

Ispostavilo se ja njegova supruga C.K. nastavila vezu sa ljubavnikom s kojim je bila u vezi prije nego li ju je obitelj natjerala da se uda za A.K. Fenomen različitih očeva kod blizanaca je rijedak kod ljudi. dok je s druge strane prilično čest kod životinja poput mačaka i pasa. Ovako nešto je moguće kada žena proizvede dva jajašca u jednom menstrualnom ciklusu, rekao je prof. Rusen Aytac, šef Odjela ginekologije na Medicinskom fakultetu u Ankari. Ako žena ima seksualni odnos s različitim partnerima u kratkom razdoblju može doći do dvostruke trudnoće, sa različitim genetičkim materijalom u svakom jajašcu, napomenuo je dr. Aytac.

A.K. je ostavio sina nad kojim je dokazano njegovo očinstvo a drugoga se odrekao i dao ga državnim institucijama, prenosi agencija AFP. Njegova supruga je pak primila prijetnje smrću i sa suprugove strane familija, ali i njezine te je na kraju sud odredio zabranu približavanja obiteljima na manje od 500 metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene