Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ga susjedi

FOTO: Gol bježao od ljubomornog supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Sun Meng neće tako brzo zaboraviti svoj posljednji ljubavni izlet. 25-godišnjak je u strahu od ljubomornog supruga potpuno gol skočio kroz balkon i pokušao se sakriti na jednom klima uređaju na zgradi.

Nakon što se suprug njegove ljubavnice iznenada vratio kući, Sun Meng je potpuno gol pobjegao kroz balkonski prozor i popeo se na jedan klima uređaj na zgradi. Na njegovu nesreću u svađi s 'rivalom' snimio ga je jedan od susjeda, a ljutiti je suprug njegove golišave fotografije kasnije stavio na lokalnu internetsku stranicu. 

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Ivan Čačić, meteorolog Dnevnika Nove TV Mala škola prognoze Jeste li znali pod čijim su učinkom ključne prijelomne točke klimatskih promjena?

Sun Mengov čin izazvao je zgražanje konzervativne okoline. 'Moja obitelj me se srami, a moji susjedi uopće ne žele sa mnom razgovarati. Znam da to nisam trebao učiniti, ali bojao sam se da će me ubiti. Ljudi se smiju i tome kako sam izgledao gol, ali moram napomenuti da je bio vrlo hladan dan', kazao je Sun u svoju 'obranu'.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene