Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna uzbuna

Mislili da će u školi učiti o masturbaciji pa djecu ostavili doma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pola učenika nekoliko osnovnih škola u Francuskoj se nije pojavilo na nastavi nakon što su njihovi roditelji nasjeli na SMS poruke koje nisu bile istinite.

Gotovo polovica učenika nekoliko osnovnih škola u Francuskoj nije se pojavila na nastavi nakon što su njihovi roditelji dobili SMS poruke u kojima je pisalo da će učitelji na satu spolnog odgoja djecu učiti kako da masturbiraju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Vatrogasci, ilustracija Neugodan miris Nije ni plin ni dječji nestašluk? Policija otkrila što se dogodilo u školi koja je hitno evakuirana

Poruku s lažnim sadržajem navodno je poslala udruga 'Equality and Reconciliation' koja je povezana s ekstremnom desnicom i koja je poznata po vrlo konzervativnim stavovima.

SKANDAL u Kaliforniji: Vlasnik poznate pizzerije snimljen kako masturbira?

U poruci su, između ostaloga, pozvali roditelje da svoju djecu u petak i ponedjeljak ostave kod kuće u znak prosvjeda 'protiv uvođenja spolnog odgoja i masturbacije u škole'.

Bojkotu su se odazvali, kako piše The Independent, uglavnom roditelji islamske vjeroispovijesti. Naime, u školama koje se nalaze u područjima gdje žive uglavnom imigranti, čak je i do 40 posto učenika ostalo doma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene