Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popili zalihe piva i hrane

Medvjedi provalili u vikendicu, napili se piva i opustošili je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitava obitelj medvjeda provalila je u vikendicu i opustošila zalihe piva koje su tamo pronašli.

Medvjedi su ispili preko stotinu limenki piva te uništili kompletan inventar vikendice, na opće iznenađenje i žalost vlasnika, Borthena Nilsena. 'Izgleda da su se ludo zabavili. Kompletna vikendica je uništena. Kreveti, kuhinjski uređaji, namještaj i police, sve je uništeno', rekao je za list Finnmarken vlasnik vikendice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika''

>> VIDEO Medvjed opustošio trgovinu slatkišima!

'Pivo su popili tako da su zagrizli u limenke', pojasnio je Nilsen. U vikendicu su ušli kroz prozor. Osim što su popili svo pivo i razbili sve što se razbiti dalo, medvjedi su opustošili i zalihe hrane. Nisu bili nimalo suptilni, a tragovi njihovih šapa vidljivi su posvuda.

Nilsen i njegova obitelj zabrinuta je da bi se medvjedi, nakon tako obilne gozbe, mogli opet vratiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene