Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Jelo mu se nešto slatko...

VIDEO Medvjed opustošio trgovinu slatkišima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom se medvjedu iz Colorada preksinoć jelo nešto slatko, pa je odlučio 'provaliti' u obližnju trgovinu slatkišima.

Estes park u Coloradu poznat je po raznolikom životinjskom svijetu, a posjetitelji se često mogu susresti s vrstama kao što su jeleni,  srne i zečevi, no prekjučer je vlasnica jedne trgovine slatkiša spoznao da u parku postoji još jedna vrsta koja iznimno cijeni njene poslastice, piše Examiner.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Slika nije dostupna Vezao ih za maramice ''Slatki bombarder" zaražen koronavirusom, preko bodljikave žice slao djeci slatkiše u ratu

Nakon što je otvorila svoju trgovinu slatkišima, Jo Adams je primijetila malo prljavštine na pultu, te nekoliko praznih omota na podu. Prvo je pomislila da joj se preko noći ušuljala nestašna vjeverica, pa je zajedno sa svojim sinom odlučila pregledati snimke nadzorne kamere. Možete zamisliti njeno iznenađenje kada su na snimci vidjeli lopova- crnog medvjeda.

>> 'Mama, medvjed nam je u bazenu'

Kako je rekla vlasnica trgovine, medvjedu su se najviše svidjele čokolade s rižom, maslacem od kikirikija, karamele, te čokoladni keksi kojih je najviše pojeo.

Medvjed je, izgleda, u trgovinu ušao kroz vrata na kojima je slomljen lokot. Sedam puta je ulazio i izlazio iz trgovine, svaki put izlazeći s nekom drugom poslasticom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene