Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarci navalili u ordinacije

Manje boli kad je zubarica dekoltirana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi se boje odlaska zubaru. Kako bi svojim pacijentima barem na kratko olakšala bol, jedna je stomatologinja odlučila sebe i svoje žensko osoblje obući u uske dekoltirane haljine, kakve nose konobarice na Oktoberfestu.

Najvažnije je opustiti pacijente tako da izgube osjećaj straha. Pogled na dekolte omami pacijente i jako brzo zaborave na bol. Nekim pacijentima su usta 'široko otvorena' već kada uđu u ordinaciju', pojasnila je stomatologinja Marie-Catherine Klarkowski.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Provjerite koje sve usluge kod zubara možete dobiti na račun HZZO-a: Za jednu besplatnu mnogi ne znaju, misle da je riječ o estetskoj usluzi Ilustracija Tko smije znati? Dali mu broj da nazove rodilište pa mu rekli da mu ne smiju otkriti - ništa. Liječnica: "Ljudi koji žele informacije nam prijete, a mi smo nezaštićeni"

Zbog dekoltiranih haljina broj muškaraca u njezinoj ordinaciji u Muenchenu je porastao za trećinu, piše britanski Metro. Klarkowski je ideju dobila kada je vidjela kako muškarci gledaju konobarice na tradicionalnom Oktoberfestu.

U čekaonicu je postavila drvene klupice, a u ordinaciju otvoreni kamin. 'Konkurencija ne spava. Moji kolege se također dekoracijama bore za svakog pacijenta. Neki su ordinacije uredili u stilu Zvjezdanih staza ili Mickey Mousea', rekla je 41-godišnja zubarica.

>> Zubar: Natečene su vam žlijezde. Da pipnem grudi!

'Puno je zabavnije raditi otkad imamo novu odjeću. Volim se uređivati za posao', rekla je zaposlenica Larisa Hrustic.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene