Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naljutili javnost

Lajk naš svagdašnji daj nam danas: Policajci slikali "selfieje" dok je vatra ljudima gutala dom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadređeni su medijima potvrdili da razmatraju hoće li protiv dvojice policajaca pokrenuti disciplinski postupak.

Dvojica neimenovanih policajaca s Long Islanda mogla bi gadno požaliti zato što su slikali takozvane selfie fotografije dok je u četvrtak iza njihovih leđa plamen gutao dom njihovog kolege, k tome narednika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Naime, nadređeni su medijima potvrdili da razmatraju hoće li protiv njih pokrenuti disciplinski postupak, pa i unatoč tome što su muškarci svoju zadaću doista obavili.

Da su se pobrinuli za sigurnost građana potvrdila je i prva susjeda unesrećene obitelji Emma Zaccarini (86), koju su iznijeli u kolicima prije nego što su se odali gesti koja nije bila, tako barem pojedini misle, primjerena (ne)prilici.

Narednik koji je ostao bez doma je u međuvremenu istaknuo da kolegama nije ništa zamjerio, ali tek treba vidjeti hoće li tako reagirati i ostali u zapovjednom lancu, što će oni imati za reći na skupljanje "lajkova" na tuđoj nesreći.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene