Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom lateksu

VIDEO Ovo su kondomi budućnosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stručnjaci australskog Sveučilišta Wollongong predstavili su novu generaciju kondoma.

Iako su u toliko stvari dobri i pozitivni, ponekad znaju biti premali, preveliki, neudobni, neugodni i ljepljivi. Riječ je o kondomima.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Sve ono što ste do sada znali i mislili da znate o njima moglo bi se uskoro promijeniti. Stručnjaci su na tragu razvoja novog materijala za izradu ovog korisnog ljudskog izuma koji osim što pomaže u sprječavanju neželjenih trudnoća, štiti ljude od sve većeg i raširenijeg broja spolnih bolesti, piše Upworthy.

Stručnjaci australskog Sveučilišta Wollongong predstavili su novu generacija kondoma te ih nazvali kondomi budućnosti.

Origami kondom: Dizajner Danny Resnic osmislio kondome za 'sljedeću generaciju!'

'Naš je cilj zamijeniti lateks s novim materijalima koji bi prije svega omogućili veći užitak ali i zaštitu', rekao je dr. Robert Gorkin, vodeći stručnjak ovog projekta.

Kondomi budućnosti biti će izrađeni od mekšeg materijala, sličnijeg koži, a glavna zadaća stručnjaka je razvijanje materijala koji će osim svoje izdržljivosti i bolje prilagodbe biti uspješan u sprječavanju širenja spolnih bolesti ali i neželjenih trudnoća.

'Glavni sastav novog materijala su voda, sol i polimerne veze zbog kojih je vlažan i mekan ali i iznimno izdržljiv, gotovo se ne može pokidati', objasnio je dr. Sina Naficy.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene