Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško da je osjetio...

Jučer se srušio Facebook: Koliko je Zuckerberg izgubio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaest minuta koje predstavljaju noćnu moru za milijune ovisnika koji to vrijeme nisu

U vremenu kad većina ljudi svoje dane provodi blejeći u ekran ove ili one vrste vijest o 19-minutnom padu Facebooka odjeknula je poput nuklearne eksplozije. Dok su jedni zvali policiju (nije šala, stvarno su zvali policiju zbog pada FB-a), drugi su svoju pažnju usmjerili na druge društvene mreže kako bi, zamisli čuda, i tamo govorili o padu Facebooka, a neki su u paničnom deliriju grizli nokte jer im tih 19 minuta nitko nije mogao lajkati najnoviji duck face selfie iz kupaonice.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

FOTO Facebook ubacio nešto novo, vjerojatno niste ni primijetili

A ima i onih koji su zbrajali štetu koju je pad Facebooka nanio Zuckerbergu. Formula je prilično pojednostavljena i vrlo vjerojatno sasvim neprecizna - kao početnu cifru uzeli su posljednji prijavljeni kvartalni prihod od 2,91 milijarde dolara te jednostavno matematikom zaključili kako se svake minute u Facebookovu kasu slijeva 22.453 dolara, što će reći da je u 15 minuta pada Facebook izgubio 426.607 dolara.

Gotovo pola milijuna dolara možda nama običnim smrtnicima i zvuči nevjerojatno, no sasvim smo sigurni da Mark Zuckerberg nije lio previše suza zbog ovog gubitka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene