Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac svih pehista

Nespretnjaković u sekundi napravio štetu veću od 40 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.

Neimenovani nesretnik napravio je u četvrtak štetu veću od 40 tisuća kuna u jednoj trgovini tehničkom robom tako što je nehotice slupao četiri televizora. 

Pročitajte i ovo Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru Ilustracija Dvije serije Jeste li je kupili? Povlači se morska sol

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.

Prizor su na svome računu na Twitteru objavili sami djelatnici HBH Woolacottsa u engleskome gradiću u  St. Austellu, odnosno pomoćnik menadžera Mike Collins, kojeg su kolege obavijestile da se hitno mora vratiti u trgovinu unatoč tome što se nalazio na slobodnom danu.

"Nećeš vjerovati što se upravo dogodilo. To je sve što su mi kolege rekle preko telefona, a kada sam stigao, ostao sam u potpuno šoku", kazao je Collins. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene