Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S druge strane

Podučava kako komunicirati s mrtvima: 'Svatko to može'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je navodno žive spajala s mrtvima, DuBois je tijekom karijere pomagala i policiji pri rješavanju kriminalističkih slučajeva.

Allison DuBois, poznati američki medij, otkrila je za postaju K5 male tajne svog zanata, kako navodno komunicirati s mrtvima. DuBois je iskustva i vještine detaljnije opisala u svojoj novoj knjizi "Into the Dark", ali je istaknula da svatko od nas ima tu sposobnost te da je prva zadaća zainteresiranih naučiti jezik pokojnika.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Slika nije dostupna Nije dugo trebalo Proganja ih utvara u crnom: Više od 80 školaraca prebačeno u bolnicu

"Slike koje nam prolaze kroz glavu najlakši su put do spajanja s mrtvima. Samo ne smijete previše analizirati jer ćete se uloviti u situaciji kako tražite od pokojnika da podižu frižidere kako bi vam dokazali da su tu, uz vas.

Od toga, naravno, neće biti ništa jer nije temeljeno na emocijama i mrtvi ništa za vas neće napraviti jer ih ne razumijete", kazala je DuBois, pa dodala: 

Taksisti otkrili da im u aute sjedaju pokojnici, sedmoro prepričalo svoja iskustva

"Morate se nalaziti na tihom mjestu, tamo gdje možete čuti same sebe kako razmišljate. Tek tada ćete čuti taj glas u sebi koji će postajati sve snažniji. To su oni".

DuBois je za karijere brojne ljude tijekom seansi spajala s pokojnima, a pomagala je i policiji pri rješavanju kriminalističkih slučajeva.

Kaže da joj je malo potrebno da s mrtvima stupi u kontakt, tek nekoliko minuta, ali i da to može činiti samo ako je budna, ako to zatraži.

Naravno, oduvijek je primala i brojne kritike na račun toga što radi, međutim to čelnike postaje NBC nije spriječilo da je svojedobno promoviraju u junakinju serije Medium u kojoj je njezin lik tumačila glumica Patricia Arquette.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene