Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko će joj rasplitati kosu?

Kim Jong-un traži supruga sestri, naravno da nemate šanse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Yo-jong (29) osoba je od najvećeg diktarorovog povjerenja, pa je utoliko jasno da će se jako dobro paziti kome će biti ukazana čast da je oženi.

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un (33) bacio se na traženje supruga svojoj četiri godine mlađoj sestri Kim Yo-jong, međutim natjecanje je postavio tako da nemate šanse sve i da ste najprivlačniji muškarac u svemiru.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Naime, da biste uopće bili uzeti u obzir, potrebno je ispuniti sljedeće uvjete: morate prije svega biti zgodni i visoki najmanje 178 centimetara, imati diplomu sa sveučilišta Kim Il-sung, odnosno potvrdu da ste odslužili vojni rok i bili na ponos 'armije'.

Više nije prvi sekretar, Kim Jong-Unu dodijeljena nova funkcija

Naravno, uz to se morate svidjeti Kim Jong-unu, što je očito gotovo nepremostiva zapreka. Kim Jong-un je, pojasnimo, identičan natječaj već održao 2012. godine, međutim sestra je ostala neudana jer baš nitko nije uspio zadovoljiti njegove visoke kriterije.

Kim Yo-jong se smatra uvjerljivo najmoćnijom ženom Sjeverne Koreje, a nedavno je dobila i visoku funkciju u Centralnom komitetu.

Neimenovani prebjeg nedavno ju je u medijima opisao kao iznimno bahatu djevojku, pa dodao da su se svi na sveučilištu Kim Il-sung morali razmicati na hodniku kada bi ona prolazila.

Također, kada bi se poželjela voziti liftom ostali su morali čekati, a u kabinu su uz nju smjele tek najbliže razredne kolege.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene