Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjaci oduševljeni

Kazalište opsjeda duh? Stolci se miču sami od sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radi li se o konačnom dokazu duhova u ovom britanskom kazalištu?

Snimka koju su zabilježile nadzorne kamere jednog britanskog kazališta u Essexu zaintrigirala je mnoge lovce na duhove i slične entuzijaste.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

Oko 4 ujutro prošle nedjelje, samo nekoliko sati nakon nastupa medija Roya Robertsa koji kaže kako može komunicirati s duhovima, nastala je ova snimka. Ne događa se ništa pretjerano, no u jednom trenutku jedan stolac pomaknuo se bez ičije intervencije.

VIDEO U opsjednutoj kući duh ozlijedio novinara

Stručnjaci za duhove kažu kako se ne radi o isceniranom kadru te da je ovo direktan dokaz da u tom kazalištu, koje 'odiše tom vibrom', doista postoje duhovi, prenosi Daily Mail. Djelatnici kazališta kažu kako su jednom vidjeli i kako se pomiče stol, a jedno jutro po dolasku na posao pronašli su i neobjašnjive tragove dječjih stopala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene