Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokazi o postojanju duhova?

VIDEO U opsjednutoj kući duh ozlijedio novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena tvrdi kako u toj kući žive 7 godina i kako imaju fotografije koje dokazuju postojanje duhova te da imaju i snimke na kojima se čuju njihovi glasovi.

Vlasnici kuće u Hanoveru u Pennsylvaniji tvrde kako njihovu kuću opsjedaju duhovi i demoni, a jedan je novinar ozlijeđen dok je boravio kod njih i snimao prilog.

DeAnna Simpson tvrdi kako u toj kući žive sedam godina i kako imaju fotografije koje dokazuju postojanje duhova te da imaju i snimke na kojima se čuju njihovi glasovi, dječji smijeh pa čak i lajanje pasa kojih, naravno, nije bilo u kući.

Simpson je za TV Fox 43 ispričala da je jedan od duhova demon te da ga je uspjela fotografirati. Tvrdi da je visok.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

ŠOKANTAN VIDEO Djevojka postala opsjednuta nakon igre prizivanja duhova

Novinar Foxa Nick Petrillo je, kada je ušao u kuću kako bi napravio priču, na svojoj ruci osjetio kako ga nešto peče a onda je na šaci vidio da ima ogrebotinu. Vlasnica kuće tvrdi da je dobio upozorenje da ne radi priču o njihovoj opsjednutoj kući.


Prilog ozlijeđenog novinara pogledajte u videu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene