Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dojadili im srednjoškolci

Nećete ništa u kafiću? Morat ćete platiti pola eura za sjedenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kafić koji pune srednjoškolci iz obližnje škole odlučio je naplaćivati 'ništa'. Kako kažu konobari, od 10 učenika koji sjednu na kavu tek ih troje naruči nešto.

'Neću ništa' ili 'čaša vode' u jednom kafiću u Podgorici košta pola eura. Neobičnu poslovnu politiku uveli su zbog gimnazijalaca iz obližnje škole koji prave gužvu, a ništa ne piju, pišu Vesti.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Josipa Rimac Puno otkrivaju "Di si radosti. Di si lipa": U javnost procurile poruke koje su razmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Rimac Panamski kanal u problemima Nude poticaje Suša izaziva velike probleme u jednom od najvažnijih prometnih kanala: Može li kava riješiti problem?

Kako bi ispoštovao zakon i platio porez, vlasnik kafića stavku 'neću ništa' uveo je i u blagajnu.

SVE JE TO KEMIJA Novi pogled na hranu koju svakodnevno jedemo

Konobari kažu da se đaci u kafiću osjećaju kao kod kuće. Nerijetko donose hranu i piće, a znaju i zakunjati u foteljama. Kada ih dođe desetak, njih troje naruči kavu, a ostali uvijek kažu 'neću ništa', ispričao je konobar Boris koji je zaslužan za ideju. Naime, jedan dan je s kolegom razgovarao kako bi bilo super da se to 'neću ništa' naplaćuje pedeset centi, što je čuo vlasnik kojem se prijedlog svidio.

Otkad je ponuda zaživjela gimanzijalci rijetko naručuju 'neću ništa' ili 'čašu vode'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene