451878
451878
451878
451878
451878

Kada se bogati Romi žene: Derali eure i njima posipali mladenkinu krunu od zlata!

  • , 30.09.2016., 08:06
  • Autor:
  • komentara

Lokalni su mediji došli do podatka da je svadba sveukupno stajala nešto manje od 40 tisuća eura.

 
 
 
 
Svadba Lukaša i Eve stajala je tek nešto manje od 40 tisuća eura (FOTO: YouTube/Screenshot)
Svadba Lukaša i Eve stajala je tek nešto manje od 40 tisuća eura (FOTO: YouTube/Screenshot)

Eva (19) i Lukaš (20), dvoje Roma iz Mihalovca, grada u istočnoj Slovačkoj, upravo su postali viralni hit na YouTubeu zahvaljujući raskošnoj svadbi kakve se ne bi postidjele niti holivudske zvijezde.

Već prvi kadrovi videa otkrili su da se ni na čemu nije štedjelo, pogotovo ne na modnom izričaju mladenke na čijoj je glavi zasjala kruna od zlata vrijedna 3500 eura!

Po spomenutoj su se kruni posipale potrgane novčanice od 50 eura, prava sića u odnosu na ono što je u ruke dobivala 'muzika'.

Glazbenike dovedene iz Velike Britanije častilo se novčanicama od 100 i 500 eura, a 'zelembaćima' se kitilo i mladenku baš kao da je božićno drvce. 

Sve u svemu, zlata je na vjenčanju bilo otprilike koliko biste našli i u Alibabinoj špilji, a valja primijetiti da nije manjkalo niti drugog luksuza, limuzina, prvorazrednih delicija.

Slovački mediji objavili su i to da se ulazak u brak Eve i Lukaša slavio od petka do ponedjeljka uz 80 gostiju, da je svadba pomno planirana još od siječnja te da je na nju utrošeno nešto manje od 40 tisuća eura (jasno, u to nisu uračunate sve silne novčanice kojima se častilo). 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se