Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajna snimka britanskih turista

Je li ovo autentična snimka izvanzemaljca u Amazoni?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na snimci britanskih turista vidi se maleno stvorenje kako stoji uz jedno stablo u Amazoni. Radi li se o izvanzemaljcu?

Uz stablo amazonske prašume čudno stvorenje, nalik izvanzemaljcu. Nedaleko od njega – snop svjetlosti. Vjeruje se da se radi o snimci dvoje britanskih turista koji su bili u posjeti Mamaus regiji, u Amazoni.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Spolni odnos u Splitu Kažnjivo je, ali... Snimka seksa iz središta Splita zgrozila i turiste i domaće: "Proša san cili svit, nisan vidija da to stranci rade po Španjolskoj ili Francuskoj"

'Ovo je vrlo uvjerljiva snimka koju ć ebiti teško diskreditirati', rekao je Michael Cohen, pisac znanstvene fantastike i vlasnik portala allnewsweb.com, za The Sun. Dodaje da je upravo taj dio Amazone poznat po različitim UFO pojavama jer se pretpostavlja da je izvanzemaljcima zanimljiv zbog biološke raznolikosti.

'Brazilska je Vlada istraživala ovo područje u 'Operaciji Prato'. U istrazi je sudjelovala i vojska koja je trebala utvrditi postoje li kakvi dokazi o prisutnosti izvanzemaljaca. Brazilska je Vlada u početku poricala postojanje Operacije Prato, no kasnije se ispostavilo da postoje brojni podaci povezani s time', dodao je Cohen za the Sun. Za snimku se već otimaju holivudski producenti. Zašto? Prosudite sami.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene