Obavijesti Video Pretražite Navigacija
100 eura komad

Italija: Vlasnici trgovina pod pritiskom kupovali mafijaške Božićne zvijezde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska financijska policija uhitila je u ponedjeljak četiri navodna pripadnika mafije koji su prisiljavali vlasnike prodavaonica u Napulju da kupuju od njih poinsettije ili Božićne zvijezde po sto puta većoj cijeni od veleprodajne kako bi prikupili novac za zatvorenog kolegu.

Protekle tri godine četvorica mafijaša prisiljavala su vlasnike prodavaonica da kupuju biljku crvenoga lišča po cijeni od 100 eura po komadu kako bi prikupili novac za odvjetničke troškove zatvorenog kolege.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Suđenje članovima 'Ndranghete Moćna kriminalna mreža Završilo povijesno suđenje mafiji: Jeziva svjedočanstva o brutalnim zlodjelima, sudnica u bunkeru, zvučna imena iz politike, neviđene mjere sigurnosti...

"Četiri predstavnika klana Mazaarella obilazila su vlasnike prodavaonica i drugih obrta po Napulju", kazala je policija.

Talijanski tužitelj: Mafija planira atentat na Papu

Ukoliko bi odbili kupiti njihove su poslovne prostorije bile demolirane. Pripadnike napuljske Camorre optužuje se za iznude, pljačke i organiziranje u kriminalne skupine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene