Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila na plaži

Isus joj se ukazao na mrtvoj ribi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Erika Scheldt je prošlog petka otišla na plažu u James Islandu u Južnoj Karolini. Tamo je primijetila mrtvu ražu na kojoj je bila neobična slika koja joj se učinila poznato.

'Pomislila sam kako izgleda kao bradati beskućnik', ispričala je 24-godišnja studentica za IslandPacket.com. 'No, kada sam stavila fotografiju na Instagram jedan od mojih prijatelja mi je rekao 'Pa to je Isus', a ja sam rekla 'O moj Bože, u pravu si'.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

>> Uslikala Isusa na litici: 'Osjetila sam božansku prisutnost'

Scheldt, inače katolkinja, u ovom ukazanju ne vidi nikakvu posebnu poruku, no ipak vidi neke interesantne podudarnosti.

'Mislim da je to zanimljivo, jer je Uskrs pred vratima. I to je tako lijepa slika na tako 'štetnoj' stvari', kazala je 24-godišnjakinja koja se udaje ovog ljeta.

Posljednjih su godina slike Isusa, Djevice Marije, Majke Tereze, Bude i drugih vidjeli na lopticama za bejzbol, pecivima, računima iz trgovina, sendvičima tortiljama, itd. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene