Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Siromašni nasljednik

Imao više od 100 milijuna kuna, a umro kao beskućnik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez krova nad glavom i od hipotermije umro je jedan američki beskućnik ni ne znavši da je naslijedio 19 milijuna dolara.

Nakon smrti bogate nasljednice Huguette Clark 'teške' 300 milijuna dolara podjela njezine imovine počela je između 19 daljnjih rođaka, među kojima je bio i beskućnik Timothy Henry Gray. Međutim, on za nasljedstvo nikada nije saznao, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio nožem Policajac na aerodromu ubio beskućnika: "Ispaljen je samo jedan hitac" Slika nije dostupna Skupili za pristojan ukop Mjesec dana tijelo beskućnika iz Splita ležalo je na patologiji jer nije bilo novca za ukop. A onda su se pokrenuli dobri ljudi

Iako je bio nasljednik pravog bogatstva, umro je bez krova nad glavom od hipotermije ispod željezničkog mosta u Wyomingu. Kako se nije ženio i nije imao djece njegovo će nasljedstvo biti podijeljeno među preostalih 18 rođaka.

>> Na -15 živi u pećini...

Kada je Huguette preminula dva tjedna prije 105. rođendana 2011. godine, na pogrebu su joj bili samo zaposlenici koji su brinuli o njezinoj kući. Rođaci koju su podijelili bogatstvo nisu je vidjeli 40 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene