Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gradovi i turističke zajednice podržali projekt koji jača elitnu turističku promociju Hrvatske!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elitni turizam u Hrvatskoj!

Turistička ponuda Hrvatske napokon je dobila projekt kojim može stati uz bok mnogim elitnim svjetskim destinacijama, a uspješnim su ga prepoznale i brojne hrvatske institucije!

Pink Wing projekt koji obogaćuje elitni turizam u Hrvatskoj, uvelike je zainteresirao javnost, a tim povodom u hotelu Academia u Zagrebu u odličnoj atmosferi održana je press konferencija na kojoj je predstavljen start jedinstvenog gastro-turističkog projekta koji na vrhunski način pokreće hrvatski turizam i predstavlja Hrvatsku kao svjetsku elitnu turističku destinaciju!

Na konferenciji za novinare organizator Pink Winga, Robert Bajs zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba Martinom Bienenfeld, izaslanicom gradonačelnika grada Zagreba Anom Pandžom-Kunčević te direktorom Turističke zajednice grada Šibenika, Dinom Karadžole predstavili su projekt Pink Wing te istaknuli kako je upravo ovo prilika za predstavljanje Hrvatske u iznimno pozitivnom svjetlu jer naglašava bogatu turističku ponudu, prirodne ljepote i predivne priobalne ceste.

Pink Wing podržan je od Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolazi karavana te turističkih zajednica Zagreba, Senja, Opatije, Karlobaga, Šibenika i Zadra.

Kao posebnu vrijednost projekta predstavnici turističkih zajednica ističu suradnju i povezivanje gradova kroz koje će proći Pink Wing karavana vrhunskih automobila i to sve sa zajedničkim ciljem – promocijom Hrvatske!

Start Pink Winga 2017 je od 14. - 18. lipnja, a ovim projektom dokazat će se kako je Hrvatska jedna od najljepših zemalja na svijetu te bogatstvo elitnog turističkog sadržaja – vrhunska gastronomska ponuda i prirodne ljepote!

Ruta koja će pokazati turističku posebnost Hrvatske ove će godine krenuti iz Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba i to kako bi se hrvatska cesta predstavila javnosti, ali i turistima kao najljepša u Europi.

Hedonistički beach party s vrhunskim DJ-ima bit će organiziran na otoku Obonjanu, uz gala večeru i vrhunsku zabavu!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene