Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevelik 'zalogaj'

FOTO Šeikov nepropisno parkirani 'Crni pauk' prevelik za 'pauka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici španjolskog grada Valencije potvrdili su da je jedan arapski šeik izbjegao kaznu za nelegalno parkiranje jer je njegov osobni automobil bio prevelik da bi ga se premjestilo paukom, prenijeli su lokalni mediji.

Gradski zastupnik Miguel Dominguez rekao je da je šeik Hamad bin Hamdan al Nahya iz Abu Dhabija svoj po narudžbi napravljen automobil, poznat i kao Crni pauk, parkirao na trgu ispred gradske vijećnice jer vozilo nije moglo ući u garažu njegova hotela.

Pročitajte i ovo Ilustracija ŠEIK IZGUBIO Nizozemski sud odbacio sve zahtjeve šeika: Potvrdio odluke sa skupštine Fortenove Ilustracija - 4 parkiraju posvuda Dođe li vam ponekad da sami kaznite vlasnika nepropisno parkiranog vozila? Zbog bušenja guma ili savijanja brisača možete završiti i u zatvoru. Evo što je bolje učiniti

>> Uklesao si ime u otok da se vidi iz svemira, ali gdje su nestala slova?

Dominguez je rekao da šeik Hamad nije dobio kaznu jer nije imao registarske pločice Europske unije, a automobil je prevelik da bi ga pauk premjestio.

Šeikovi predstavnici rekli su da je taj 'ekskluzivni automobil' bio 'izložen' ispred gradske vijećnice u znak 'poštovanja' prema gradu Valenciji, prenijeli su mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene