Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zakasnio napustiti parking

FOTO Za MINUTU parkinga morao platiti 40 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A zakasnio je samo tu jednu minutu. Evo pisma čitatelja...

Početak sezone u Dubrovniku je i vrijeme kada sve cijene rastu, a pronaći slobodno parkirno mjesto prava je lutrija. Upravo zbog toga, sat vremena parkiranja pred ulazom u povijesnu jezgru stoji čak 40 kuna.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

No čitatelj je DuListu poslao fotografije računa i napisao kako je zakasnio jednu minutu s odlaskom s parkinga i ipak morao platiti još 40 kuna. 'Zbog gužve, zbog hitnosti obavljanja posla u Gradu, nekad smo i prisiljeni baš parkirati tu na Pilama. I zakasniš minut preko planiranog sata zbog kojeg si žurio ko’ lud! Zapravo i ne zakasniš. Provedeš taj minut čekajući auto ispred da izađe s parkirališta. I – samo minut kašnjenja platiš dodatnih 40 kuna', napisao je razočarani Dubrovčanin.

Počinje sezona, cijene u porastu - Parking u Dubrovniku za 40 kuna po satu!

'Sat parkinga na Pilama, parkiralištu najbližem ulazu u Grad, košta 40 kuna. Valjda najskuplje u Europi, zasigurno u Hrvatskoj. Za usporedbu, parking na zadarskom poluotoku, dakle strogom centru u tom gradu, košta ovih ljetnih dana 10 kuna. Ista je cijena i na splitskoj Rivi. Ali, što se može! Ipak smo mi Dubrovnik!', napisao je jedan nezadovoljni građanin Dubrovnika, prenosi DuList.

Sezona u Dubrovniku sinonim je za gužvu. Dubrovčani za svojih 25 tisuća automobila u strogom centru grada imaju na raspolaganju tek 2 tisuće parkirnih mjesta, što prema nekima opravdava ovako visoke cijene parkinga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene