Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomalo jezivo

Izgleda savršeno, zar ne? Pogledajte što je dron snimio pri polijetanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotinjak metara od obale na Floridi jedan ribar je primijetio morske pse, a kad je podigao dron u zrak, imao je doista što vidjeti.

Destin Pass na Floridi je mjesto s prekrasnim plažama i smaragdnim morem - pravi raj za kupače i surfere. Jedan ribar iz svojeg je brodića primijetio mnoštvo morskih pasa oko sebe i odlučio je vinuti u zrak svoj dron.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Njemačka fregata Hessen oborila dva drona hutista Misija EU-a Njemačka fregata oborila dronove hutista: "Ovo je jedna od najopasnijih misija u posljednjih nekoliko desetljeća"

Kad je shvatio da se u moru nalaze desetine morskih pasa oko njega, odlučio je nastaviti snimati, a dio te snimke možete vidjeti priložen u tekstu. Jezivo ili ne prosudite sami, ali lokalne vlasti tvrde da iako morski psi nisu rijetkost na Destin Passu, njih na desetine odjednom itekako jest rijetkost.

Ono što video isto tako prikazuje je jest koliko blizu obale se nalazi to mnoštvo morskih pasa. Jesu li u tolikom mnoštvu došli u potrazi za hranom ili samo migriraju, nije otkriveno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene