Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijetki nesretnici

Ovo se događa s tijelom osobe koja premine tijekom leta u zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne događa se često, ali kada se smrti tijekom leta putničkog zrakoplova dogodi osoblje zna što im je činiti.

Zanima li vas što se događati s vašim tijelom ako postanete jedan od rijetkih nesretnika čiji se život okončao tijekom leta zrakoplovom?

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Dakle, kada netko umre tijekom leta putničkog zrakoplova, osoblje se mora pobrinuti za tijelo, izbezumljene putnike i ograničeni prostor.

Iako ste možda pomislili da je tijelo najjednostavnije smjestiti u prazni zahod, problem s tom opcijom je taj što će tijelo u nekom trenutku najvjerojatnije završili na podu i, lako moguće, blokirati vrata. A izvlačenje u takvoj situaciji bi značilo rastavljanje zrakoplova, piše Metro. 

Glasnogovornik Birtish Airwaysa objasnio je za Daily Mail kako od svog kabinskog osoblja očekuju da se prema preminulom putniku odnose s dostojanstvom i poštovanjem.
'To obično uključuje premještanje preminulog na slobodno mjesto u što privatnijem dijelu zrakopova', objasnio je. Tijelo se pokrije dekom.

Kako zapravo izgleda život stjuardese

Nakon toga zadatak posade je usredotočiti se na brigu o članovima obitelji, prijateljima i suputnicima preminulog te im dati podrušku i osigurati privatnost u tim izuzetno stresnim i traumatičnim trenucima.

Inače, mnogi putnički zrakoplovi, posebno oni koji putuju na dulje relacije, opremljeni su vrećama za tijela ili 'ormarima za tijela'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene