450927
450927
450927
450927
450927

Donijeli kući banane, a s njima i paukove koji uzrokuju erekciju i smrt

  • , 24.09.2016., 14:59
  • Autor:
  • komentara

Brazilski lutajući pauk nije gost kojeg želite vidjeti u svom domu.

 
 
 
 
Brazilski lutajući pauk (FOTO: YouTube/Screenshot)
Brazilski lutajući pauk (FOTO: YouTube/Screenshot)

Četveročlana obitelj iz Leicestera pod hitno se sklonila iz vlastitog doma nakon što je kući iz jednog marketa donijela banane, a s njima i pregršt brazilskih lutajućih paukova.

Riječ je o jednoj od najotrovnijih vrsta, čiji ugriz kod muškaraca uzrokuje dugotrajnu i vrlo bolnu erekciju, odnosno koji u konačnici po žrtvu može biti smrtonosan.

Paukovi su, istaknula je Sophie Newcombe (26), uz bananu razvili gnijezdo, te su se razbježali po čitavoj kući jednom nakon što su osjetili opasnost.

Budući da ih je bilo nemoguće pohvatati, ali i na to da u kući žive dvije malodobne djevojčice, obitelj je istog trenutka pobjegla kako djeca ne bi stradala.

Naravno, toksini koje pauk ispušta osobito su opasni po najmlađe, što znači da se obitelj neće vratiti u svoj dom sve dok stručnjaci ne provedu temeljitu fumigaciju.

Predstavnici marketa su se u međuvremenu obitelji ispričali te su istaknuli da su takvi slučajevi vrlo rijetki jer se svo voće pere, šprica i ručno prebire prije uvoza u Veliku Britaniju.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se